Springkussen huren in Bunschoten Spakenburg

Wilt uw een Springkussen huren in Bunschoten Spakenburg?

Wij verzorgen springkussens voor een verjaardag, huwelijk, buurtfeest, winkel opening, straatfeest of andere feestelijke gelegenheid om extra speciaal maken?

Benieuwd naar onze springkussen en stormbanen? Huur dan een springkussen in Bunschoten Spakenburg.

Iedereen kan zich de hele dag vermaken op de springkussens die wij verhuren. Wij hebben een groot assortiment bestaande uit tientallen springkussens in diverse thema’s. Voor de kinderen hebben wij onder anderen het krokodillen springkussen, prinsessen springkussen, voetbal springkussen, jungle springkussen, en nog veel meer. Wilt u de volwassenen ook vermaken? Huur dan de Stormbaan van 7, 14, 21 of tot wel 27meter lang!

Op zoek naar andere party-artikelen? Ook dan kunt u een kijkje nemen op onze website www.springkussenhureninamersfoort.nl. Partytenten, statafels, opblaasfiguren, popcornmachines en noem het maar op: wij verhuren het allemaal voor uw feest in Bunschoten Spakenburg. Wilt u een springkussen huren in Baarn, Amersfoort of Soest wij bezorgen het springkussen, zetten het op en breken deze ook weer af. Dat is de service die u van ons kunt verwachten.

Springkussen huren in Bunschoten Spakenburg

Springkussen zeepiraat

90.00
Springkussen zeepiraat Het springkussen zeepiraat groot heeft een mooie full colour print op de achterwand, wat het springkussen een geweldige

SPRINGKUSSEN CIRCUS ZITTENDE CLOWN HUREN

90.00
Het springkussen circus met zittende clown is een leuk en vrolijk springkussen. Door de heldere en vrolijke kleuren is dit springkussen een echte blikvanger! Niet alleen de vrolijke kleuren zorgen er voor dat dit springkussen goed opvalt, maar ook de blije clown die boven de ingang zit. Wanneer de kinderen springen, gaan de armen van de clown bewegen - de clown feest gewoon mee!

SPRINGKUSSEN OLIFANT 5.5X6M HUREN

125.00
Het multiplay springkussen is een erg uitgebreid springkussen, met vele speelobjecten op het springvlak waar kinderen op, over of omheen kunnen springen en spelen. En de glijbaan compleet in thema maakt het helemaal af! Het springkussen is geschikt voor zowel kleine als grote kinderen en kan door zijn afmetingen gemakkelijk en snel op vele plekken worden neergezet.

Springkussen Giraf

90.00
Deze grote giraffe zie je al in de verte staan. Het springkussen giraffe is een helder en mooi vormgegeven springkussen. Op de buiten en binnen wanden zijn leuke jungle afbeeldingen geplaatst. Door de gele kleur en de lange nek van de giraffe is dit springkussen een echte eye-catcher.
Sluiten

SPEELKUSSEN BEACH 6×5M HUREN

130.00
Speelkussen Beach met klimtoren 6×5M – De ruime speelkussen is 6 meter lang en 5 meter breed. Er is dus genoeg ruimte voor kinderen om heen en weer te springen. Ook zit er aan het speelkussen een klimtoren aan vast waardoor kinderen er nog meer plezier mee beleven. Het speelkussen doet het altijd goed op een evenement of feest en kinderen zijn er dol op. Tevens krijg je bij het huren van het speelkussen een elektrische blower bij geleverd. Hierdoor kun je hem eenvoudig binnen een minuut op blazen. Mocht je hier toch hulp bij nodig hebben, dan kunnen wij dit ook doen tegen een kleine vergoeding.